Tepperensemaskiner

Effektiv tepperens for profesjonelle

Effektiv tepperens for profesjonelle

advertorial

Alle med bare litt erfaring innen rengjøring vet at tepper kan være en stor utfordring. Teppebelagte flater krever spesialisert utstyr dersom det skal bli rent, og det er ikke nok å støvsuge for å få det flotte, rene resultatet kunden ber om. Derfor er investering i tepperensere noe som er nødvendig for deg som jobber med rengjøring.

Hvilken bør du velge?

Det finnes mye utstyr på markedet innen rengjøring, og dette samme gjelder for tepperensemaskiner. Det riktige valget avhenger av dine ønsker og behov, og ikke minst hvilke arbeidsoppgaver du har. For eksempel spiller størrelsen av de flater du skal rengjøre en viktig rolle.

Et populært valg er en tepperenser fra Kärcher, som uten tvil er en av de mest anerkjente merker på området. Her kan du være sikker på at kvaliteten er i topp, og du får effektive maskiner som holder lenge. Samtidig er de enkle å betjene, noe som er helt avgjørende i hverdagen.

Tepperensemaskiner

Kompakte løsninger med høy styrke

En av Kärchers veldig populære modeller er BRC 40/22 tepperenseren. Denne egner seg spesifikt for teppebelagt flater med en størrelse på mellom 250-1000 m². Det betyr veldig mange kontorområder eller på hoteller, konferansesenter osv.

Årsaken til at den egner seg for disse størrelser er at den er enkel å betjene og manøvrere, blant annet på grunn av et hode som kan dreies med rattet, og derfor kan den fint brukes på de litt mindre områder. 

Denne tepperenseren gjør det mulig å jobbe med dyprengjøring av tepper på en effektiv og rask måte. Den er ideell å bruke på områder med mye trafikk, for eksempel på gangen på et hotell, på grunn av den veldig korte tørketiden. Derfor er den både sterk, praktisk og utrolig slitesterk – egenskaper som er avgjørende når du skal levere tepperens av høy kvalitet for dine kunder.