frisør

Få styr på håret hos frisøren

Få styr på håret hos frisøren

En ny frisyre kan endre ditt utseende fullstendig. Det kan både være å gå fra langt til kort hår, prøve en ny farge eller kanskje bare ved å style håret på en annen måte (ny skill, krøller eller lignende). Så føler du at du vil prøve noe nytt, da er håret et godt sted å begynne. Det gjelder både for menn og kvinner i alle aldersgrupper, og det spiller ingen rolle hvilken frisyre du har nå. 

Hos frisøren kan de hjelpe deg med å få den frisyren du drømmer om. Men de kan også hjelpe deg med inspirasjon, rådgivning og veiledning om hvilke muligheter du har, og hva som passer godt for deg. Det er nemlig stor forskjell på hvilke frisyrer som egner seg for hvilke personer. For eksempel må du tenke over hva som passer for ansiktsformen din, samt hvilken frisyre som passer til din hverdag. Vil du f.eks. ikke bruke tid på å style håret i hverdagen, da bør du ha hår som er enkelt å styre, og som er fint uten alt for mye styling. Det kan også være det er særlige hensyn i forhold til jobb eller trening, som gjør at noen frisyrer er mer praktiske enn andre.

Det finnes altså mange muligheter, og din frisør hjelper deg med å finne frem til den riktige. I Tromsø finner du Studio 5 som har både den nødvendige kompetanse og kreativitet til å gi deg en komplett frisøropplevelse. På http://www.studio5frisor.no/CMS/Default.aspx kan du se et utvalg av deres mange behandlinger, men det er enda flere muligheter enn disse. Du kan alltid ta en snakk med de for å høre mer om hvordan de kan hjelpe deg, og hvilke muligheter du har. Da er du i trygge hender! Besøk deres nettside og bestill tid til din neste frisørtime allerede i dag.