seng

Finn den beste sengen for deg

Finn den beste sengen for deg

Vil du sove bedre om natten? Så trenger du kanskje bare en bedre seng som gjør at det blir enklere å sovne og å sove litt mer komfortabelt. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal velge, så du finner den beste sengen for deg. 

Hva skal jeg se etter?

Det finnes utrolig mange sengetyper på markedet, men det er viktig å notere seg at alle ikke er i like god kvalitet som du finner på sider som bedre nætter. Kvalitet har faktisk mye å si for en god seng, og ofte kan det være en god ide å investere litt ekstra i en seng som støtter godt og som sørger for å gi de god nattesøvn i mange år fremover.

Det forutsetter dog at du velger den riktige fastheten på madrassene i sengen. Det er mange som har en tendens til å velge altfor myk madrass når de skal velge seng, og det er ikke så gunstig hvis man vil ha god støtte når man sover. Man trenger nemlig en madrass som kan støtte både rygg og kropp, og spesielt hvis man har plager som man skal ta litt ekstra hensyn til. 

En god seng

En god seng er altså en seng som støtter godt og som har den riktige fastheten, men det er også lurt å velge en seng som har mer enn bare et lag, eller eventuelt kjøpe en overmadrass så man får litt ekstra støtte. Dette er et utrolig viktig lag i sengen som sørger for å støtte ekstra godt, men også gjøre sengen mer hygienisk. Overmadrassen kan lett gjøres rent og man kan velge en overmadrass som både er allergivennlig og i et fuktavledende materiale. Vi svetter nemlig mye om natten, og det er viktig å sørge for en ren seng for et godt inneklima. Da kan en vaskbar overmadrass som støtter godt være essensiell.