tannlege

Finn din nye tannlege i dag

Finn din nye tannlege i dag

editorial

En tannlege kan hjelpe deg med undersøkelse, forebyggelse og behandling av sykdommer og problemer i munnhulen. Regelmessige besøk er derfor en veldig smart idé for å unngå mer alvorlige tilstander som krever mer avanserte behandlinger.

Hvorfor besøke tannlegen jevnlig?

Vanlig tannlegebesøk inkluderer en undersøkelse av tennene for å se om det er noen hull eller andre skader på tennene. Samtidig ser de på tannkjøttet for å kontrollere at det ikke er noen sykdommer på vei i dette, og de sikrer seg at du har en ordentlig munnhygiene. Noen ganger vil det også være behov for røntgen for å få andre viktige informasjoner om tennene dine.

Etterfølgende er det normalt å få en tannrens der de for eksempel fjerner tannstein og renser tennene. De kan også gi en lett behandling av begynnende hull i tennende for å forebygge at disse utvikler seg.

Denne undersøkelse og behandling er med til å forebygge at du får større skader på tennene. For eksempel kan et hull utvikle seg til rotbetennelse, som kan være svært smertefult. Og sykdommer i tannkjøttet kan gi alvorlige smerter og problemer. 

Derfor er det utrolig viktig å få undersøkt tennene regelmessig slik at du kan få behandling av begynnende problemer, og så du kan få rådgivning om hvordan du får best mulig munnhygiene.

Hvordan finner du din nye tannlege?

Hvis du er på utkikk etter en ny tannlege, da kan du med fordel velge en lokal tannlege i Trondheim. Da er du sikker på å kunne ha den samme tannlegen hver gang, og det gir større trygghet og tillit under besøket.

Hos https://valentinlysttannlegekontor.no/ har de erfarne og kompetente tannleger som kan hjelpe folk i alle aldersgrupper. De leverer høy kvalitet på alle områder av tannbehandling, og de sørger for at du får en trygg og god opplevelse når du besøker til tannlege.