vekkerklokke

Finn din nye vekkeklokke på Coolpriser.no

Finn din nye vekkeklokke på Coolpriser.no

Finn din nye vekkeklokke på Coolpriser.no og få bedre søvn

Søvn er viktig for oss mennesker. Likevel er det langt fra alle av oss som får nok søvn. Det er det mange, mange grunner til, og det er heldigvis også mange ting man kan gjøre for å hjelpe kroppen sin med å sove ordentlig om natta. 

En av de tingene er å ikke sjekke mobilen så mye om kvelden. Men når vi bruker mobilen som vekkeklokke er det ikke mange argumenter man kan bruke for seg selv for å legge den bort. Derfor kan det å innføre et helt nytt inngrep som en faktisk fysisk vekkeklokke være en bra ting å gjøre for å sikre søvnen vår fremover.

En gammeldags, moderne løsning 

De aller fleste av oss husker tiden der det var en fysisk vekkeklokke som vekket oss hver morgen. Nå er det mobilene våre som står for den oppgaven. Men det at mobilen står for den oppgaven vil også si at vi på en eller annen måte er mer eller mindre nødt til å ha mobilen på soverommet.

Det å ha mobilen på soverommet er bevist å ha innvirkning på søvnen vår. Ikke bare blir vi forstyrret mens vi sover hvis vi glemmer å slå av notifikasjoner og andre lyder som kan vekke oss, om ikke helt, så nesten, om natten. Men også det at mobilen ligger i nærheten i seg selv. For det gjør at mange ikke klarer å la være med å sjekke den som det første de gjør om morgenen og det siste de gjør før de skal sove.

Vi har akkurat kjøpt en vekkeklokke hos Coolpriser.no og jeg gleder meg til å se hvordan det utvikler seg med søvnen vår. Jeg håper at det kan gjøre det lettere å ikke sjekke mobilen som det første om morgenen.