Fresing

Finn riktig type fres

Finn riktig type fres

Finn riktig type fres til oppgaven og få best resultater i forhold til forventingene 

Når det kommer til fresing er ord som presisjon og produktivitet viktige. Det er helt klart bærende elementer i produksjonen og noe som verktøyene man bruker skal leve opp til. Det er faktisk noe av det eller viktigste man skal tenke på.

En utskiftbar fres er noe som har kommet på markedet og representerer en utvikling som ikke bare er mer bærekraftig fordi man ikke skal bytte ut hele verktøyet når fresen er slitt, men bare kan velge å skifte tuppen, men også mer diversitet fordi det at man kan skifte fresehodet betyr at man kan skifte til forskjellige slags bruk og behov i samme slengen.

En høy skjærekraft er siket gjennom en utrolig sikker kobling og det at man kan bytte skaft og freser betyr at man har mulighet til å sikre er mer konsekvent levetid for verktøyene.

Skift raskt og enkelt

Da vi skulle oppgradere utstyret vårt var vi opptatt av å få veiledning og råd fra folk som allerede hadde erfaring med det og ble anbefalt å kjøpe fra https://www.secotools.com/ på grunn av både det utvalget de har og den kompetansen de sitter med. 

Det at de har disse fresehodene man kan skifte gjør det både raskt og enkelt å skifte mellom hodene på skaftet eller maskinen, for det skal ikke rekalibreres mellom og det sparer tid. De har nemlig gjort noe innmari smart for å optimere presisjonen.

Når man erstatter skjæret forblir nemlig radial og aksial-posisjonene som de var før man byttet og det gir en unik mulighet for enorm presisjon til tross for at man har byttet ut skjæret. Det går mye raskere enn hvis noe skal rekalibreres etter at det er byttet, så man sparer verdifull tid på å gjøre det på den måten.