wallstickers

Frisk opp hjemmet med veggdekor

Frisk opp hjemmet med veggdekor

Vi begynner å bli lei av minimalismen, og derfor er det ikke så rart at mange gjerne vil friske opp hjemmet med veggdekor. Det kan man heldigvis gjøre på mange måter, og det finnes utrolig mange alternativer å velge mellom. Det skal vi se litt nærmere på her, så du kan velge veggdekor som passer perfekt til dine behov. 

Bli kvitt minimalismen 

Det er ingen tvil om at minimalismen har hatt sin renessanse som nå er over, og dermed så er det andre stiluttrykk som tar over. Det er jo heldigvis sånn at minimalistisk stil og innredning på mange måter er et blankt lerret, og derfor så er det veldig lett å innføre noe nytt og spennende. 

Den største trenden innen innredning akkurat nå, handler om personlig stil. Det handler om å vise hvem du er gjennom hvordan du har det hjemme hos deg, og å bruke møbler, pynt og farger som et uttrykk for din personlige stil. Det er lettere sagt enn gjort, men for mange blir det faktisk enklest hvis man begynner med det som henger på veggen. 

Frisk opp med pynt på veggene

Når man henger noe på veggene, så er det ikke bare et uttrykk for at minimalismen er på vei ut, det er også en god måte å skape personlig stil i hjemmet på. Det kan man nemlig gjøre på mange måter, og en av dem er gjennom det man velger å henge eller sette på veggen. Her kan man nemlig tydelig gi uttrykk for ting som passer inn i ens referanseramme gjennom bilder, wallstickers eller farger med maling. Det er mange måter å gjøre det på, og det viktigste er at du samlet sett kommer frem til et uttrykk som sier noe om deg – om hvem du er og om hva du står for. Da har du funnet frem til din personlige stil.