dpd pickup point

Hvordan sender man ting enkelt?

image

Dette med å sende ting fysisk er blitt en større og større utfordring for oss. Vi er rett og slett ikke helt i tune med hvordan man sender ting, fordi postvesenet og pakkepost har forandret seg betraktelig de siste årene. Det har vanene våre også. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan sende ting smart og enkelt, og hvorfor vi sender mer enn aldri før. 

Bruk et smart hentepunkt

Når du skal sende noe, kanskje til og med noe du har solgt på nettet, så kan du velge å sende det med vanlig post. Da skal du pakke varen og gå ned på nærmeste postkontor, eller post i butikk som det er for de fleste. I mange tilfeller kan man forhåndsbetale portoen. Dette kan dog være en løsning som tar lang tid, fordi det er distribusjon involvert. Det vil si at pakken skal distribueres gjennom flere ledd, og dette kan fort bli svært tidkrevende. Heldigvis finnes det andre løsninger.

Man kan nemlig både sende og motta pakker gjennom smarte hentepunkter. Med et dpd pickup point, kan du enkelt finne et punkt nær deg og sende eller motta pakker uten tidkrevende distribusjonsledd. Det er ikke så rart at løsninger som denne blir mer og mer populære – vi sender nemlig som aldri før, og det er det en enkel forklaring på. 

Vi sender som aldri før 

Det er jo selvfølgelig ikke sånn at brevposten har eksplodert, det meste av kommunikasjon foregår jo digitalt i dag. Men det som har forandret seg, er at vi kjøper og selger på nettet. Mange har rett og slett får øynene opp for å selge ting de ikke bruker mer, men synes ofte det er vanskelig å sende og få ting avsted. Det er heldigvis mye enklere med et smart pickup Point, så man kan sende ting man selger på nettet raskt og enkelt.