plakater

Lag et inspirerende trenings-hjørne med en plakat

Lag et inspirerende trenings-hjørne med en plakat

Lag et inspirerende trenings-hjørne med en plakat

Hjemmetrening er ikke det alle ønsker seg, men dette året har bydd på utfordringer som strekker seg langt forbi det vi hadde forestilt oss at vi skulle lære dette året. Nå som covid-19 har stengt alle trenings-mulighetene våre (igjen!) er det kanskje på tide å finne en mer permanent løsning hjemme? Vi bestemte oss for å lage et hjørne hjemme og startet på sohu-shop.no der vi fant masse fine plakater. En bra start!

Du trenger ikke treningssenteret

Hvis 2020 og alle restriksjonene rundt covid-19 har lært oss noe som helst er det at vi er mye mer motstandsdyktige enn vi har trodd. Det å finne ut av ting på en ny måte har vært den måten vi har drevet ting fremover dette året og vi har lært så mye om oss selv. Så vi har byttet ut treningssenteret med hjemmetrening og kan bruke en fin plakat, eller mange, til å gi oss selv motivasjon hjemme. Man må jo starte et sted.

Lag noe som inspirerer deg

Motivasjon er noe mange tror er noe vi kan tvinge oss til å føle selv om vi på ingen måte egentlig gjør det. Men sannheten er at det å føle seg motivert ikke er noe som kan være konstant tilstede i livet vårt, uansett hva det gjelder. Og særlig når omstendighetene våre endrer seg så mye som de har gjort i 2020 er vvi nødt til å ha omsorg og en god tilgang til oss selv og hav vi har behov for. Det at vi hjelper oss selv til å ha dedikasjon er mye viktigere og noe vi burde jobbe mot. Motiver deg selv til å ha dedikasjon og ikke slå deg selv i hodet fordi du ikke føler deg motivert hele tiden. Gjør det likevel. Skriv det åpen plakat! Heng det opp.