hårtap

Langt hår er blitt riktig attraktivt blant menn

Langt hår er blitt riktig attraktivt blant menn

Langt hår er populært hos menn

Det var en tid der menn og damer var så separerte av kjønnsforskjeller at kjønnsrollene også var meget separerte av utseende. Selvfølgelig har de biologiske forskjellene alltid vært klare, men blant annet valgte menn å klippe håret kort i flere generasjoner, mens kvinner alltid skulle la det gro langt. Dette har endret seg helt klart over de siste tiårene alene. 

Bare det siste tiåret i seg selv har brakt et stort skille. Her har kvinner klipt håret kort, mens menn har valgt å la horet gro nesten helt uendelig. Mye av dette har med skifte i kjønnsrollene naturligvis, men en del kan også attribueres den store frykten for hårtap menn har med årene. Det er rett og slett blitt veldig attraktivt med langt hår som et motstykke til den korte sveisen og hårtap menn ofte opplever!

Hårtap menn opplever kan motarbeides

Kanskje enda bedre er nyhetene om at hårtap menn opplever kan motarbeides. Selvfølgelig er ikke det å la håret gro langt nok i og for seg selv, men det er et steg på riktig vei. Poenget her er selvfølgelig at man også må holde håret i sunn vekst og bearbeide røtter blant annet. Noe så enkelt som å la håret gro naturlig, ikke bruke for mye produkter, og ikke minst massere hodebunnen for blodstrømning fungerer optimalt. 

Hårtap menn opplever kan nemlig motarbeides ganske enkelt, og da spesielt om en bruker riktige produkter. Den myten som er spunnet om og om igjen at stresset uansett vil ta fra mannen mesteparten av håret er simpelthen ikke sann. Det ligger for det meste genetiske og biologiske grunner bak dette. 

La håret gro, og ikke vær redd for hårtap menn vanligvis opplever om du tar vare på ditt hår. Da kan du ha en flott frisyre med langt og sunt hår!