postnord

Send pakke med Nordpost

Send pakke med Nordpost

Dersom du er på jakt etter en posttjeneste som kan tilby deg en konkurransedyktig pris og leveringstid bør du lese videre. Du kan sammenligne frakttjenester på nettsiden https://billigpakke.no/postnord. Her kan du blant annet sjekke priser hos det nordiske fraktselskapet NordPost.

Fraktselskapet Nordpost så dagens lys allerede i 1926. Siden den gang har det populære logistikkselskapet tilbudt rimelige og funksjonelle posttjenester til kunder i Norden. I den senere tid har driften i stedet blitt konsentrert rundt bedriftskunder som sender pakker i forbindelse med drift av nettbutikk. Hvis du er en av dem som behøver rimelige og fleksible bedriftsløsninger kan du forhøre deg om de tjenestene som er tilgjengelig hos NordPost.

I dag har NordPost også tilrettelagt en rekke posttjenester for privatpersoner i Norge. Du kan derfor sende pakker ved å benytte deg av den populære tjenesten MYPack GO. Dersom du velger denne tjenesten vil du kunne registrere forsendelsen din på nett. Du kan deretter levere pakken inn på en butikk som samarbeider med NordPack, og som ligger i nærheten av der du bor.

Merk pakken på riktig måte

Ved å benytte deg av NordPack kan du sende en pakke til privatpersoner på opptil 10 kg og 20 kg. Før du registrerer pakken din på nett bør du finne ut hvordan du best kan pakke inn innholdet. Dette for at innholdet ikke skal bli skadet under transporten. Du bør derfor finne en kraftig emballasje som egner seg til forsendelsen.

For at forsendelsen ikke skal ta skade under transporten bør du sørge for at innholdet ikke kan beveges inni pakken. Etter at du har lukket pakken må du feste på fraktseddelen. Dette dokumentet skriver du ut etter at du har betalt for forsendelsen på nett.

Fraktseddelen inneholder viktig informasjon som sporingsnummer, navn og adresse. Dette er informasjon som er nødvendig for at pakken din skal ankomme mottakerens adresse.