ups

Send pakker på nett hos UPS

Send pakker på nett hos UPS

De fleste fraktselskapene som opererer i dag tilbyr nettbaserte løsninger som skal forenkle registreringen av forsendelser. Dersom du skal sende en pakke kan du derfor registrere pakken på nett. Før du bestemmer deg for hvilket fraktselskap som tilfredsstiller dine forventinger kan du sammenligne både priser og leveringstider. 

Det anerkjente fraktselskapet UPS tilbyr flere nyttige tjenester som kan utføres på nettsiden deres. Her kan du enkelt beregne både pris og leveringstid. Du kan her opprette en forsendelse og slik registrere et sendingsnummer på pakken før du leverer pakken for sending. Du leverer deretter pakken hos en UPS Store, UPS Access Point eller et annet leveringssted i nærheten av deg.

Du kan også bestille sted og tid for når mottaker skal hente pakken på internett. Dette gjør det enda enklere å følge med pakken under frakten til mottaker. Dersom du driver med salg av produkter vil denne løsningen gjøre det sikrere for avsender å kontrollere at mottaker har hentet pakken. 

Bruk egen eller UPS sin emballasje

Ved å opprette en forsendelse på nettsiden til UPS kan du enkelt legge inn din og mottakers adresse. Du finner enkelt frem til den tjenesten som passer best til ditt formål. Du får raskt tilgang til en sendingsetikett og kan levere pakken i skranken når den er klar for sending.

Du kan benytte en egenemballert pakke om dette passer best for deg. Husk da å pakke innholdet tilstrekkelig for å unngå at det flytter på seg under frakten. Du bør derfor benytte bobleplast, bølgepapp eller annet mykt materiale for å sikre at innholdet ligger godt beskyttet.

Når du registrerer pakken på nett kan du også legge til en sendingsreferanse for at du lettere skal kunne skille flere pakker fra hverandre. Dersom du har en egen kundekonto kan det være greit å holde en tilstrekkelig oversikt over hvilke  forsendelser som har kommet frem.