12v led strip

Skal jeg velge led strips 12v eller vanlige lyspærer?

Skal jeg velge led strips 12v eller vanlige lyspærer?

Skal du finne nye lyskilder til kontoret eller boligen din? Da er det lurt å sette seg litt inn i hvilke lyskilder som finnes på markedet, og hva du egentlig skal velge. Det er nemlig mer å velge mellom enn du kanskje tror, og hva du velger kan være helt avgjørende for el-regnskapet ditt når alt kommer til alt. Her skal vi se litt nærmere på hva du skal tenke over før du velger. Det er kanskje mer enn du tror. 

Innred med lys i hjemmet

Når vi lever i et såpass kaldt og mørkt land som Norge, der vi er avhengige av å bruke kunstige lyskilder store deler av året, er det utrolig viktig hvilke lyskilder vi velger. Faktisk er det sånn at man kan innrede med lys og bruke lys aktivt når man innreder for å få det beste mulige uttrykket. Bare tenk på designlamper, de kan være som en hel liten skulptur i seg selv, også når den er slukket om dagen.

Det er nemlig viktig at boligen din fungerer optimalt både i dagslys og når det er mørketid. Derfor skal vi se litt nærmere på hva du skal velge. Det er nemlig blitt utrolig populært med led lys, men hvorfor det, og er det noe for deg? Det skal vi undersøke nå. 

Led er et grønnere valg

Det er ikke uten grunn at led er blitt utrolig populært når man skal velge nye lyskilder i hjemmet eller på kontoret. Led lys kommer i alle mulige forskjellige former, i alt fra led strips 12v til lyspærer. Dermed får man utrolig mange valgmuligheter når man skal innrede med led lys. I tillegg er det jo faktisk sånn at man kan spare elektrisitet og energi når man velger led lys, og dermed er det det perfekte valget for deg, som vil ha en litt grønnere bolig.