rubiks kube

Slik blir du rubiks cube mester

Slik blir du rubiks cube mester

Kan alle egentlig bli mester i å løse rubiks cube? Det er selvfølgelig noen som er flinkere til det enn andre, men selv om du aldri har klart å løse en før, så er det faktisk mulig å lære seg å løse den. Her skal vi se litt nærmere på hvordan så du kan bli en mester. 

Lær deg taktikker 

En rubiks cube fungerer som en form for hjernetrim. Det er veldig bra, for hjernen vår trenger faktisk en utfordring av og til for å kunne holdes ved like. Det er mange som ikke er klare over at hjernen fungerer akkurat som en muskel, og at den enkelt kan trenes og bli bedre på ting som vi kanskje ikke var gode til før. Det vil si at selv om du aldri har klart å løse en rubiks kube, så er det fullt mulig å gjøre det.

Det er med rubiks kube som med mange andre ting man kan lære seg, et triks for å få den til å gå opp. Det er faktisk flere. Derfor kan det være lurt å sette seg inn i hvordan kuben fungerer og tenke logisk, i stedet for å bare dreie og vri og håpe på at den går opp. Det er jo ikke uten grunn at rubiks kuber er hjernetrim. 

Det finnes til og med verdensmesterskaper i rubiks kube, og lynrubiks kube, der målet er å løse flest mulig kuber på kortest mulig tid. Det er altså noen som bruker det nærmest som en sport, og det er fullt mulig å bli god hvis man øver seg. Det er også supert at en rubiks kube er noe man enkelt kan ta med seg overalt, så kan man øve seg uansett hvor man er, og ha noe gøy og utfordrende å holde på med hvis man kjeder seg eller venter på noe.