lamper

Unn deg selv moderne by rydens lamper

Unn deg selv moderne by rydens lamper

Vi har lenge tenkt på at vi hadde lyst på nye lamper og bestemte oss for å selge de gamle lampene vi hadde for å gjøre plass til noen mer moderne by rydens lamper som vi lenge hadde kikket på og ønsket oss. Det er mange typer lamper man kan få nå for tiden og selv om vi sikkert burde gjøre masse mer research, så har vi bare bestemt oss for at moderne by rydens lamper er helt riktige lamper for oss.

Vi har sett på masse forskjellige lamper gjennom årene, men det er alltid dem vi har sett på igjen og igjen og igjen og vier enige om at det betyr noe. For det å bli forelsket i noe midlertidig er jo greit nok det, men det er først når man kan se at det fortsetter at man vet at det ikke er noe som bare vil gå over, men noe som man faktisk kan bruke som grunnlag for å ta et valg som man vet man vil elske!

Se visjonen for deg

Det at vi har solgt de gamle gjør også at det er mye lettere å forestille seg hvordan hjemmet vårt kommer til å ville se ut med de nye lampene. Det å enten rydde bort eller senge de lampene man har som man ikke skal ha lenger er en viktig del av det å kunne se for seg hvordan det nye vil se ut.

Vi gleder oss så innmari mye til de nye moderne by rydens lamper kommer og vi endelig kan sette dem opp i hjemmet vårt. Det at vi har gjort plass til dem allerede gjør at vi bare gleder oss enda mer. Det er liksom en forventnings-glede tilstede som kanskje ikke ellers hadde vært der. De kommer nok i løpet av denne uken, så vi gleder oss bare nå.