dør

Velg riktig dør til boligen

Velg riktig dør til boligen

editorial

Du var kanskje ikke klar over det før, men hva slags dører du velger til boligen din, har faktisk mye å si for hvordan helhetsuttrykket blir. Derfor er det viktig å tenke seg godt om når man skal velge dører, så man finner de helt riktige dørene for boligen. Å skifte ut dørene kan ergo også være et smart grep hvis man vil ha en drastisk forandring, men hva skal man velge? Det skal vi se litt nærmere på nå. 

Minimalistisk eller klassisk? 

image

Du trodde kanskje at man ble nødt til å ha de dørene som allerede er i boligen, men sånn er det ikke i de fleste tilfeller. Det er nemlig gode muligheter for å bytte ut dørene og får det uttrykket du vil ha. Det er enkelt å skifte ut dørene for å få et nytt uttrykk i hjemmet, men hva skal man velge?

Det er en god ide å tenke litt over hva slags stil du vil ha i boligen din når du skal finne ny dør. Dette er nemlig et element som lar deg understreke detaljer som allerede er i boligen, eller som du gjerne vil fremheve og gjøre mer synlige. Hvis du for eksempel vil ha en minimalistisk stil i boligen, så kan dørene du velger være med på å understreke dette. Det samme gjelder hvis du vil ha et herskapelig hjem med høye, flotte dobbeltdører. Hva du velger har mye å si for hvordan boligen din fremstår, så her er det viktig å identifisere hva slags stil du har – eller vil ha. 

Finn dør på nettet 

Det er heldigvis mange muligheter for å finne den perfekte døren på nettet. Der kan du nemlig finne et stort utvalg av dører i mange forskjellige stiler, så du kan finne akkurat det du er på jakt etter. Når man finner dør online er det som regel også gode tilbud å hente.